TSO het Avontuur

Tussenschoolse opvang

Kom eens langs

Catootjepad 6
1336 JG, Almere

Tel. 06 158 511 68
info@go-kinderopvang.nl

Bij TSO het Avontuur kunnen kinderen gezamenlijk overblijven en eten in een rustige, ontspannen en huiselijke sfeer. Kinderen kunnen hun energie kwijt, maar zich ook opladen voor de middag. De TSO gaat om het invullen van vrije tijd en is gericht op ontspanning. Dit onder begeleiding van pedagogisch medewerkers en TSO medewerkers.

De tussenschoolse opvang vindt plaats tijdens de schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens de middagpauze. De kinderen worden in groepsverband op een professionele manier begeleid tijdens het overblijven.

Je kunt TSO afnemen met een vast contract (afname van vaste dagen per week) of met een flexibel contract (flexibele afname van dagen per week).

Heb je nog vragen? Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan je graag te woord!

Praktische informatie

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing.