Ziezo – 9+

Daar word je groot

Voorstraat 602, 8226 KZ Lelystad

T: 0320 294 900 (algemeen nummer)

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

IMG_0549 IMG_20140707_113655

 

 

 

 

 

Vakantieopvang 9+ is speciaal voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Dit programma voor de oudste BSO kinderen van vestigingen in Lelystad zorgt ervoor dat zij samen uitdagende, spannende en leuke activiteiten kunnen doen. De oudste kinderen kunnen en willen meer en dat is mogelijk bij vakantieopvang 9+!

In alle schoolvakanties vindt de vakantieopvang 9 + plaats bij Ziezo. Vooraf stellen de kinderen samen met u het programma samen. Dat kan digitaal via het digitale ouderportaal Konnect. Er zijn elke dag verschillende activiteitenlijnen waar een keus uit gemaakt kan worden.

Locatie
De activiteiten vinden grotendeels bij Ziezo plaats. In sommige vakanties bieden we Bos & Co op het scoutingterrein in het Zuigerplasbos en sportieve activiteiten bij Sport & Co vinden plaats bij Kukeluusjes. U brengt uw kind hier ’s ochtends en haalt uw kind hier ’s middags weer op.

Ziezo
Voorstraat 602
8226 KZ Lelystad
06 19964135

Kukeluusjes (Sport & Co)
Bingerden 41
8219 AT Lelystad
0320 320132

Scoutingterrein (Bos & Co)
Veldweg 98
8231 SB Lelystad
06 47069393
In verband met de veiligheid van de gebruikers van het Belevenissenbos zijn auto’s niet toegestaan op het terrein. We verzoeken u om de auto te parkeren op de parkeerplaats. De route naar de blokhut wordt aangegeven met borden. Houdt u er rekening mee dat het ongeveer 15 minuten lopen is (heen en terug).

Atelier & Co
Ben jij creatief en houd je er van om dingen te maken? Dan is Atelier & Co waar je moet zijn!

Tienerkookcafé
Wat zullen je ouders trots op je zijn wanneer ze na hun werkdag in jouw restaurant komen eten. Dit kan bij het Tienerkookcafé.

Sport & Co
Houd je van sporten en verschillende sport- en spelactiviteiten? Dan is Sport & Co echt iets voor jou!

Muziek & Co
Vind jij muziek maken het leukste wat er is of wil je juist heel graag leren om muziek te maken, dan is Muziek & Co zeker iets voor jou!

Techniek & Co
Vind jij het leuk om zelf te ontwerpen, te bouwen en aan de slag te gaan met nieuwe mogelijkheden op het gebied van techniek? Wil jij je eigen creatieve ideeën tot leven laten komen, proefjes doen en experimenteren? Dan is Techniek & Co echt iets voor jou!

Bos & Co
Is buiten spelen en buiten zijn helemaal je ding en ben je op zoek naar uitdaging en avontuur? Kom dan naar Bos & Co!

Ouders van kinderen die deelnemen aan 9+ ontvangen voor elke vakantie een uitnodiging om in te schrijven.