Landridder

Daar word je groot

Pauwenburg 6, 8226 TA Lelystad

T: 0320 320 130

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.15 uur - 12.15 uur
Dinsdag 8.15 uur - 12.15 uur
Donderdag 8.15 uur - 12.15 uur
Vrijdag 8.15 uur - 12.15 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ de Landridder ligt in wijk de Landerijen. PSZ de Landridder is onderdeel van het gebouw de Borg. In de Borg is er ook opvang mogelijk bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Ook zijn hier bassischool De Meander, 3Sprong, De Lispeltuut en een sporthal gevestigd. Uw kind kan vanaf 2 jaar naar PSZ de Landridder.

Vestiging
PSZ de Landridder is een reguliere peuterspeelzaal, een plek om spelend te leren samen met leeftijdsgenootjes. Eén middag in de week zijn de 3 jarige kinderen samen en krijgen ze een speciaal aanbod ter voorbereiding op de basisschool.

We maken regelmatig uitstapjes met de peuters naar bijvoorbeeld speeltuin Schateiland, de dieren bij Intratuin of  Natuurpark Lelystad.

 

 

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

 

De basis in de jonge jaren van het kind is zo belangrijk voor de verdere ontwikkeling tot volwassenen. In deze periode is het van belang dat het kind gezond, kansrijk en veilig kan opgroeien in zijn eigen tempo. Het is mooi dat ik daar een bijdrage aan kan leveren.

Ilona Vlietman Locatieleider