Zuidwester

Daar word je groot

Binnendijk 198, 8244 AJ Lelystad

T: 0320 263 115

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.45 uur - 11.45 uur
Dinsdag 8.45 uur - 11.45 uur
Dinsdag 13.00 uur - 15.30 uur
Woensdag 8.45 uur - 11.45 uur
Donderdag 8.45 uur - 11.45 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ Zuidwester ligt in Lelystad-Haven. Uw kind kan vanaf 2 jaar naar PSZ Zuidwester.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ Zuidwester is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ Zuidwester speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Samen met de pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige, uitdagende, stimulerende en vooral gezellige groep waarin de kinderen een leuke dag hebben waarbij ze zich al spelend verder kunnen ontwikkelen en ontplooien. Daar waar nodig bieden we ze iets extra's om ze verder te helpen. Het plezier van het kind staat voorop! Daarnaast is het belangrijk om met de ouders in gesprek te blijven, wat kunnen we van elkaar verwachten en betekenen ten behoeve van het kind.

Kirsten Wagenaar Teamleider