Zuiderzee (Kindcentrum)

Daar word je groot

Middelgronden 17, 8223 ZL Lelystad

T: 0320 320 013

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 uur - 13.50 uur
Dinsdag 8.30 uur - 13.50 uur
Woensdag 8.30 uur - 13.50 uur
Donderdag 8.30 uur - 13.50 uur
Vrijdag 8.30 uur - 13.50 uur

Omschrijving

IMG_7726
Ligging
In de Zuiderzeewijk ligt de gloednieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) Zuiderzee. MFA Zuiderzee bestaat uit twee gebouwen. Eén van de gebouwen is een buurtontmoetingsplaats met onder andere het wijkcentrum en een sporthal. Het andere gebouw is Kindcentrum Zuiderzee met onze kinderopvang en de basisscholen Ichthus en de Vuurtoren. Naast PSZ Zuiderzee bieden we ook buitenschoolse opvang en opvang bij het kinderdagverblijf. Het is een mooi en ruim gebouw met veel licht in de groepsruimtes. Rondom het gebouw is er voldoende speelgelegenheid en voor de kleintjes is er een mooie afgeschermde buitenruimte. Parkeren kan voor de deur. Op steenworp afstand ligt het overdekte winkelcentrum het Lelycentre.

Uw kind kan vanaf 2 jaar naar PSZ Zuiderzee.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ Zuiderzee is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ Zuiderzee speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Doorstroomgroep
In samenwerking met OBS de Vuurtoren is er ook een doorstroomgroep voor kinderen  van 3,5 tot 4,5 jaar op 2 ochtenden per week. Deze groep van maximaal 16 kinderen wordt begeleid door twee gediplomeerde medewerkers, een leerkracht en een educatief begeleider. In deze groep worden de peuters nog intensiever voorbereid op de basisschool en de kleuters wennen rustiger aan de basisschool. De pedagogisch medewerkers melden uw kind hiervoor aan.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.