Piraat

Daar word je groot

Schor 3,8224 CMLelystad

T:0320 767 682

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 08.30 uur - 12.30 uur
Dinsdag 08.30 uur - 12.30 uur
Donderdag 08.30 uur - 12.30 uur
Vrijdag 08.30 uur - 12.30 uur

Omschrijving

Atolplaza
Ligging

PSZ Piraat ligt in de Atolwijk. Midden in de wijk ligt de prachtige Multifunctionele Accommodatie (MFA) Atolplaza. In het dynamische Atolplaza vindt u veel organisaties zoals het buurtcentrum, het wijkinfopunt, Centrum Jeugd en Gezin en nog veel meer. Ook de basisscholen de Optimist en Islamitische basisschool Al Ishaan zijn hier gevestigd.  PSZ Piraat heeft vier groepen in Atolplaza. Uw kind kan met 2 jaar naar PSZ de Piraat.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ de Piraat is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ de Piraat speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Doorstroomgroep
In samenwerking met OBS de Optimist is er ook een doorstroomgroep voor kinderen van 3,5 tot 4,5 jaar op vier ochtenden per week. Deze groep van maximaal 16 kinderen wordt begeleid door twee gediplomeerde medewerkers, een leerkracht en een pedagogisch medewerker. In deze groep worden de peuters nog intensiever voorbereid op de basisschool en wennen de kleuters rustiger aan de basisschool.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.