Avontuur

Daar word je groot

Catootjepad 6, 1336 JG Almere Buiten

T: 036 200 2029

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 uur - 12.00 uur
Dinsdag 8.00 uur - 12.00 uur
Donderdag 8.00 uur - 12.00 uur
Vrijdag 8.00 uur - 12.00 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ het Kleine Avontuur ligt in de Stripheldenbuurt in Almere Buiten, op 5 minuten afstand van de A6. De PSZ is gevestigd in openbare basisschool Het Avontuur. Uw kind kan vanaf 2 jaar naar PSZ het Kleine Avontuur.

De vestiging
De PSZ beschikt over één ruime groepsruimte met veel ramen. De groep is ingericht met verschillende speelhoeken en veel uitdagende speelgelegenheden. De buitenruimte heeft een natuurlijke uitstraling met boomstronken en gras. De kinderen kunnen spelen in de zandbak. Op het aangrenzende schoolplein staan speeltoestellen en een voetbalkooi. Ook maken we gebruik van de kleine gym- / speelzaal in school.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.