Mozaïek (Kindcentrum)

Daar word je groot

Kempenaar 21-06,8231 GDLelystad

T:0320 320 011

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.15 uur - 11.30 uur
Maandag 12.30 uur - 15.45 uur
Dinsdag 8.15 uur - 11.30 uur
Dinsdag 12.30 uur - 15.45 uur
Woensdag 8.15 uur - 11.30 uur
Donderdag 8.15 uur - 11.30 uur
Donderdag 12.30 uur - 15.45 uur
Vrijdag 8.15 uur - 11.30 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ het Mozaïek ligt in de wijk de Kempenaar. Het is onderdeel van sterrenschool KC het Mozaïek. Binnen de sterrenschool gaan onderwijs en opvang een nauwe samenwerking aan volgens het “sterrenschoolconcept”. Daarbij wordt er veel aandacht gegeven aan zelfbewustzijnsontwikkeling. Kinderen van 0 tot 12 jaar leren in één klimaat, er is nadruk op rekenen, taal en lezen, er is binding met de buurt en maatwerk voor iedere kind. Iedere kind maakt een individuele leerreis, dat betekent dat het aanbod wordt afgestemd op het kind in plaats van andersom. Bekijk hieronder de film van het Mozaïek.

Uw kind kan vanaf 2 jaar terecht bij PSZ het Mozaïek.

Vestiging
De activiteiten binnen opvang en onderwijs zijn op elkaar afgestemd, ook de buurt wordt hierin meegenomen. Zo worden elk jaar de bewoners van de Hanzeborg uitgenodigd om samen met onze kinderen pannenkoeken te eten.

Het KC ligt aan een uitnodigend grasveld waar vooral in de zomermaanden uitdagende activiteiten worden aangeboden. We bezoeken regelmatig de omringende speeltuinen en de kinderboerderij.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ het Vlinderbos is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ het Vlinderbos speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.