Meesterwerk

Daar word je groot

El Grecostraat 171, 1328 ST Almere Tussen de Vaarten

T: 036 200 2008

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 uur - 12.30 uur
Dinsdag 8.30 uur - 12.30 uur
Donderdag 8.30 uur - 12.30 uur
Vrijdag 8.30 uur - 12.30 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ het Meesterwerk ligt in de wijk Tussen de Vaarten in Almere Stad. De PSZ is gevestigd in Brede School Het Meesterwerk, op ongeveer 15 minuten fietsen van de nieuwe wijk Nobelhorst. Uw kind kan vanaf 2 jaar naar PSZ het Meesterwerk.

De vestiging
De PSZ heeft een eigen speelruimte met diverse speelhoeken. Naast de peuterspeelzaal is er ook opvang voor kinderen van 0-4 jaar bij KDV het Meesterwerk en voor kinderen van 4-12 jaar bij BSO het Meesterwerk. In het schoolgebouw is een uitgebreide bibliotheek waar ieder kind gebruik van mag maken. Ook is er een dierenpatio met een konijn, cavia’s en kippen. De kinderen mogen ze af en toe eten geven en met de dieren knuffelen. Het KDV en de PSZ grenzen aan dezelfde buitenspeelruimte die volledig afgesloten is.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ de Compositie is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ het Meesterwerk speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.