Verwondering

Daar word je groot

Johan Jongkindstraat 26, 1318 LW Almere Tussen de Vaarten

T: 036 - 2002 015

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 uur - 12.00 uur
Dinsdag 8.00 uur - 12.00 uur
Dinsdag 12.30 uur - 16.30 uur
Donderdag 8.00 uur - 12.00 uur
Vrijdag 8.00 uur - 12.00 uur
Vrijdag 12.30 uur - 16.30 uur

Omschrijving

PSZ de Verwondering ligt in de wijk Tussen de Vaarten en is gevestigd in basisschool Het Palet. Uw kind kan vanaf 2 jaar naar PSZ de Verwondering.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ de Verwondering is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ de Verwondering speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

De vestiging
De PSZ is gevestigd in een groot, ruim lokaal van OBS het Palet, op de begane grond. De ruimte heeft een eigen deur naar de tuin. We maken gebruik van de kleine gymzaal van school, waar voldoende ruimte is om te rennen, klimmen, klauteren en sport- en spelactiviteiten. Peuters die bijna vier jaar worden en dan naar OBS Het Palet gaan, mogen met regelmaat wennen op de school om alvast kennis te maken met de kleuterklas en de juffen.

Rondleiding aanvragen

 

 

 

 

 

 

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

 

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.