Lepelaar

Daar word je groot

Kempenaar 14-58, 8231 VW Lelystad

T: 06 42313639

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 uur - 12.00 uur
Dinsdag 8.30 uur - 12.00 uur
Dinsdag 13.00 uur - 15.45 uur
Woensdag 8.30 uur - 12.00 uur
Donderdag 8.30 uur - 12.00 uur
Donderdag 13.00 uur - 15.45 uur
Vrijdag 8.30 uur - 12.00 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ de Lepelaar ligt in de wijk de Kempenaar. De groep bevindt zich in basisschool de Lepelaar. Vanaf 2 jaar kan uw kind naar PSZ de Lepelaar.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ de Lepelaar is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ de Lepelaar speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.