Kleurfontein (Kindcentrum)

Daar word je groot

Voorhof 4, 8212 CA Lelystad

T: 0320 320 019

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.30 uur - 11.30 uur
Dinsdag 8.30 uur - 11.30 uur
Donderdag 8.30 uur - 11.30 uur
Vrijdag 8.30 uur - 11.30 uur

Omschrijving

P1030095
Ligging
PSZ de Kleurfontein is onderdeel van Kindercentrum de Kleurfontein waar wij samenwerken met basisschool de Regenboog. Kindercentrum de Kleurfontein staat in de wijk Voorhof. Rondom het gebouw is er veel groen en er is een groot grasveld voor de deur om leuke activiteiten te doen. Binnen het kindercentrum is er opvang voor kinderen van 0  tot en met 12 jaar bij kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal. Vanaf 2 jaar kan uw kind naar PSZ de Kleurfontein.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.