Aquamarijn (Integraal Kind Centrum)

Daar word je groot

Meerveldplein 4 en 6, 1359 HM Almere Haven

T: 036 202 2314

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.00 uur - 12.00 uur
Maandag 12.45 uur - 16.45 uur
Dinsdag 8.00 uur - 12.00 uur
Dinsdag 12.45 uur - 16.45 uur
Donderdag 8.00 uur - 12.00 uur
Donderdag 12.45 uur - 16.45 uur
Vrijdag 8.00 uur - 12.00 uur
Vrijdag 12.45 uur - 16.45 uur

Omschrijving

ASG de Aquamarijn en GO! Kinderopvang – Onderwijs en opvang onder één dak 

  • Basisschool, kinderopvang en peuterspeelzaal onder één dak
  • Eén team, één taal
  • Boordevol leuke en interessante activiteiten. Dat wil elk kind!
  • Het hele jaar elke werkdag geopend
  • Opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar

 

 

 

 

 

Wij ontwikkelen het kindcentrum sámen met ouders. Kinderen groeien en ontwikkelen zich in een veilige, gezellige en uitdagende omgeving, waarin zij zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Dat kan bij IKC de Aquamarijn!

Bij IKC de Aquamarijn dagen onderwijs en opvang uw kind uit om zijn of haar talenten te ontwikkelen. Deze werkwijze is uniek voor Almere. We gaan een stap verder door het aanbieden van een totaalpakket van onderwijs, opvang en vrije tijd voor jong en oud. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de mogelijkheden van uw kind. Bij ons leren, ontwikkelen en ontmoeten kinderen en volwassenen elkaar in een moderne en uitdagende omgeving.

Voor kinderen vanaf 6 weken is er opvang bij het kinderdagverblijf. Als uw kind naar school gaat is er voor- en naschoolse opvang. Kinderen van 2 tot 4 jaar worden spelenderwijs voorbereid op de basisschool. Voor u als ouder het gemak van alles onder één dak en een doorgaande lijn.

Uw kind krijgt een divers aanbod aan activiteiten aangeboden. Hiermee creëren we kansen voor talentontwikkeling en goede leerresultaten. Ouders worden nauw betrokken bij de activiteiten van IKC de Aquamarijn. Kinderen, ouders en het team zijn didactisch en pedagogische partners.

Het IKC is constant in ontwikkeling. Wij houden u hiervan regelmatig op de hoogte.

Maar de Aquamarijn biedt meer! Naast onderwijs en opvang is er een activiteitencentrum waar buurtbewoners van alle leeftijden graag samen komen voor een praatje, voorlichting, activiteiten en nog veel meer.

Peuterspeelzaal

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ Aquamarijn is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ Aquamarijn speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!


 

 

 

 

 

 

 

 

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Meer weten?
U vindt meer informatie op de website www.aquamarijn.asg-almere.nl.