Schip Ahoy – Annika

Daar word je groot

Tjalk 29-41, 8232 LT Lelystad

T: 0320 320 331

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 8.15 uur - 11.55 uur
Maandag 12.45 uur - 15.15 uur
Dinsdag 8.15 uur - 11.55 uur
Dinsdag 12.45 uur - 15.15 uur
Woensdag 8.15 uur - 11.55 uur
Donderdag 8.15 uur - 11.55 uur
Donderdag 12.45 uur - 15.15 uur
Vrijdag 8.15 uur - 11.55 uur

Omschrijving

Ligging
PSZ Annika is gevestigd in basisschool de Tjalk. Vanaf 2 jaar kan uw kind naar PSZ Annika.

Speciale aandacht voor Voor – en Vroegschoolse Educatie (VVE)
PSZ Annika is een VVE peuterspeelzaal. Dit betekent dat het aanbod van PSZ Annika speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Kijk voor meer informatie over VVE bij peuterspeelzalen.

Vestiging
In de buurt van de peuterspeelzaal zijn een aantal winkels waar de peuters onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers naar toe gaan. Zo leren ze bijvoorbeeld welke soorten groente en fruit er zijn of wat de regels in het verkeer zijn. Bij PSZ Annika nemen alle kinderen een stuk fruit mee. Het fruit wordt gesneden en verdeeld onder alle peuters. Zo proeven ze ook ander fruit en leren ze om te delen. We laten de kinderen actief leren en ontdekken!

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een ouderbijeenkomst of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s en actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens en facturen.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Kinderen zijn het meest kostbare "bezit" van een ouder. Wanneer een ouder deze zorg aan ons toevertrouwd is het van belang dat een ouder zich prettig op de locatie voelt. Openheid, flexibiliteit, laagdrempeligheid en meedenken met ouders zijn mijn kernwoorden. Wat voor mij voorop staat, is het welbevinden van ieder kind met zijn/haar eigen behoeftes. Kinderen die naar huis gaan met mooie, leuke en leerzame ervaringen en later fijne herinneringen hebben aan de opvang, dat is waar het allemaal om gaat en waar ik voor sta.

Iris Appelmelk Locatieleider