GO! have Fun

GO! have FUN activiteiten in de vakantie! De activiteiten zijn in de buurt van Nobelhorst in Almere. Alle kinderen van 4 jaar tot en met einde basisschoolleeftijd kunnen meedoen. Oók als je niet in Nobelhorst woont!

Wat is er te doen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het bedacht. Je hoeft je dus niet te vervelen in de vakantie! In samenwerking met De Kemphaan en pannenkoekenhuis Smullen en Spelen organiseren we verschillende activiteiten. Wil je weten wat er wanneer te doen is? Hou deze pagina dan in de gaten!

Natuurlijk!

Bewust en onbewust zijn we elke dag bezig met duurzaamheid. Op onze locaties gebruiken we led verlichting, maken we gebruik van dubbel glas en zorgen we voor isolatie van muren en daken. We brengen planten, struiken en bomen naar de tuinen. We maken uitstapjes naar de natuur om ons heen.

Alle GO! have FUN activiteiten vinden buiten plaats en hebben iets met natuur of duurzaamheid te maken. We maken kinderen hiermee niet alleen bewust van het onderwerp en stimuleren hun ontwikkeling, maar nemen ze ook mee de natuur in om vooral plezier te hebben!

Benieuwd? Als er nieuwe activiteiten zijn, worden ze hier vermeld.