Werken bij

Werken in de kinderopvang is uitdagend, heel verantwoordelijk en elke dag anders. De kwaliteit van onze kinderopvang is te danken aan de inzet en capaciteit van onze medewerkers. Wij moedigen onze medewerkers aan en dagen hen uit om het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo realiseren wij met elkaar kwalitatief goede kinderopvang!

Leuke en uitdagende vacatures
Wil jij ook werken bij de leukste en grootste kinderopvangorganisatie van Lelystad en omstreken? Regelmatig hebben we vacatures, zowel bij de opvang als meer commercieel bij ons Klant Contact Centrum (KCC).

Welke opleiding past bij jou?
Om bij de buitenschoolse opvang te werken, hoef je niet per se een ‘kindgerichte’ opleiding te hebben. Heb je een MBO opleiding en een talent of specialisme op het gebied van sport, theater, cultuur of creativiteit? In veel gevallen ben je dan voldoende gekwalificeerd om bij een BSO aan de slag te kunnen. In de CAO Kinderopvang  of hier vind je een overzicht van opleidingen waarmee je in de kinderopvang aan de slag kunt.

Erkend Leerbedrijf
GO! Kinderopvang is een Erkend Leerbedrijf. Dat betekent dat we aan alle voorwaarden voldoen om studenten een volwaardige stageplek te bieden. Als student vind je bij ons een goede werkplek die aansluit bij jouw opleiding.

 

 

 

 

 

Kijk hier voor alle vacatures