Tarieven

Ook in 2018 dragen wij weer graag bij aan de groei en ontwikkeling van kinderen. We doen dit door het constant verder ontwikkelen van het pedagogisch beleid. Verder besteden we aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers met het aanbieden van trainingen en opleidingen en nog veel meer.

Tarieven 2018
Ondanks een stijging van de kosten door de invoering van de wet IKK en andere kostenstijgingen, kunnen we een gebruikelijke tariefsverhoging doorvoeren. Het uurtarief voor de basispakketten KDV en BSO blijft ook dit jaar onder het maximum uurtarief van de belastingdienst, waardoor u recht heeft op een maximale vergoeding van de kinderopvangtoeslag.

Meer weten
Bent u benieuwd wat dit in uw situatie betekent? Neem contact op met onze medewerkers van het Klant Contact Centrum (KCC) om dit voor u te berekenen. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0320 294900 of per mail info@go-kinderopvang.nl. Ook kunnen zij de plaatsingsmogelijkheden voor u bekijken.

Kosten kinderopvang
De kosten van kinderopvang worden door ouders, werkgevers en overheid betaald. Alleen als u zich bij een geregistreerde kinderopvanginstelling, zoals GO! Kinderopvang, aanmeldt, draagt de overheid bij in de kosten. De ouder staat centraal en sluit een overeenkomst met GO! Kinderopvang; de ouder betaalt ook de factuur en ontvangt kinderopvangtoeslag. De tegemoetkoming van het Rijk kunt u aanvragen bij de Belastingdienst/Toeslagen en kan in maandelijkse termijnen aan u worden uitbetaald.

Hoe hoog de netto maandkosten voor de kinderopvang zijn, is sterk afhankelijk van uw belastbare gezinsinkomen en de bijdrage van het Rijk.

Wij helpen u graag met de aanvraag van kinderopvangtoeslag. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van het Klant Contact Centrum.

"Kinderen met dromen worden mensen met visie: wij zijn trots dat we hier aan mee werken."

Margreet Hellemons Bestuurder