Tarieven

De Groei en Ontwikkeling van kinderen die onze vestigingen bezoeken vinden we van het grootste belang. Al 45 jaar werken we met veel inzet en plezier aan de ontwikkeling van kinderen. Professionele opvang in een veilige en geborgen omgeving, waar kinderen spelenderwijs worden gestimuleerd, daar zetten we ons óók in 2017 weer voor in!

Tarieven 2017
In de tarieven van 2017 is een normale kostenontwikkeling verwerkt. In de meeste gevallen betalen ouders volgend jaar een lagere eigen bijdrage, omdat de maximale uurprijzen waarover vergoeding mogelijk is, zijn verhoogd. Daarnaast is ook is de kinderopvangtoeslag verhoogd. Deze ontwikkelingen hebben voor het merendeel van de ouders een gunstig effect op de eigen bijdrage.

Meer weten
Bent u benieuwd wat dit in uw situatie betekent? Neem contact op met onze medewerkers van het Klant Contact Centrum (KCC) om dit voor u te berekenen. Ook kunnen zij de plaatsingsmogelijkheden voor u bekijken.

Kosten kinderopvang
De kosten van kinderopvang worden door ouders, werkgevers en overheid betaald. Alleen als u zich bij een geregistreerde kinderopvanginstelling, zoals GO! Kinderopvang, aanmeldt, draagt de overheid bij in de kosten. De ouder staat centraal en sluit een overeenkomst met GO! Kinderopvang; de ouder betaalt ook de factuur en ontvangt kinderopvangtoeslag. De tegemoetkoming van het Rijk kunt u aanvragen bij de Belastingdienst/Toeslagen en kan in maandelijkse termijnen aan u worden uitbetaald.

Hoe hoog de netto maandkosten voor de kinderopvang zijn, is sterk afhankelijk van uw belastbare gezinsinkomen en de bijdrage van het Rijk.

Wij helpen u graag met de aanvraag van kinderopvangtoeslag. Neem voor meer informatie contact op met de medewerkers van het Klant Contact Centrum op 0320 294 900.

"Elke dag het beste voor uw kind. Dat vinden wij belangrijk."

Margreet Hellemons Bestuurder