Opvang maandag 15 februari i.v.m. code rood

Opvang maandag 15 februari i.v.m. code rood

Het KNMI heeft voor maandag voor het hele land code rood afgegeven vanwege “verraderlijke gladheid”. Het wordt vooral op lokale wegen glad door sneeuwresten.

Wij  hebben alle ouders inmiddels geïnformeerd via ons oudercommunicatieportaal Konnect.  In verband met de bijzondere omstandigheden willen wij ook alle ouders die nog geen gebruik maken van Konnect en via deze weg op zoek zijn naar informatie informeren over de opvang voor morgen maandag 15 februari:

Peuterspeelzaal
Ochtend
Alle peuterspeelzalen zijn gesloten!

Middag
Alle peuterspeelzalen zijn in principe geopend.

Kinderdagverblijf
Ochtend
Als er voldoende medewerkers op een veilige manier aanwezig kunnen zijn dan is het kinderdagverblijf (ook voor de verlengde opening) geopend. Hou er rekening mee dat dit mogelijk niet de vaste medewerkers kunnen zijn die u gewend bent.

Hou het groepslogboek in de gaten voor actuele informatie! Het is mogelijk dat er (nog) geen opvang mogelijk is in de ochtend.

Middag
In principe is het kinderdagverblijf geopend. Blijf op de hoogte via de informatie in het groepslogboek.

Buitenschoolse noodopvang

Voorschoolse noodopvang
Als er voldoende medewerkers op een veilige manier aanwezig kunnen zijn dan is de voorschoolse noodopvang geopend. Hou er rekening mee dat dit mogelijk niet de vaste medewerkers kunnen zijn die u gewend bent.

Hou het groepslogboek in de gaten voor actuele informatie! Het is mogelijk dat er (nog) geen noodopvang mogelijk is in de ochtend.

Middag
In de middag zijn in principe alle locaties geopend voor noodopvang.