Zeppelin

BSO Zeppelin is gevestigd in school de Toermalijn in het Galjoen. BSO Zeppelin ligt vlakbij het nieuw gebouwde deel van het Galjoen.

Selecteer één of meerdere werksoorten

Kom eens langs

Galjoen 24-24
8243 LR, Lelystad

Tel. 0320 320305
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij BSO Zeppelin. Ik ben Linda van Dijk, locatieleider van BSO Zeppelin.

Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van de scholen Toermalijn, de Finnjol en de Grundel. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Een locatie met een gezellige ruimte voor de allerjongsten en een eigen atelier voor de oudste kinderen.
  • We bewegen veel met de kinderen. Hiervoor gebruiken we het speellokaal en de grote speelpleinen buiten.
  • Bij ons wordt elk kind gehoord en gezien, we sluiten aan op de behoefte van elk individueel kind.
  • Een enthousiast en betrokken team dat altijd klaarstaat voor de kinderen en voor ouders.

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO zeppelin is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang. Op woensdag vindt de opvang plaats bij BSO het Mozaïek.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO Zeppelin? Ook voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan je kind bij ons ontbijten.

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.