Het Mini Avontuur

Het Mini Avontuur ligt in de Stripheldenbuurt in Almere Buiten, op 5 minuten afstand van de A6.

Peuterspeelzaal

Kom eens langs

Catootjepad 6
1336 JG, Almere

Tel. PSZ 036 200 2029
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij Het Heldenrijk. Ik ben Esther Wiebes, locatieleider bij Het Mini Avontuur.

Peuterspeelzaal
De PSZ biedt een gezellige, uitdagende ruimte voor de kinderen. De ruimte prikkelt de nieuwsgierigheid van de kinderen. Aansluitend aan de patio waar de kinderen buiten kunnen spelen. Elke week is er peutergym. We werken met het VVE programma Uk en Puk.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Gezellige sfeer
  • Veel aandacht voor een gezond voedingsbeleid
  • Het hele jaar gewerkt met thema’s en extra aandacht besteed aan de feestdagen
  • Intensieve samenwerking met basisschool Het Avontuur

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Peuterspeelzaal

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

PSZ het Avontuur
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 – 12.00 uur.

Op nationale feestdagen en tijdens vakanties is de PSZ gesloten.

 

Zoveel meer bij Het Heldenrijk

Lichte groepsruimte

Buitenspelen

Warme maaltijd

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.