De Harlekijnen

BSO de Harlekijnen ligt in de Muziekwijk in Almere, op 7 minuten afstand van de A6 en Station Muziekwijk.

Buitenschoolse opvang

Kom eens langs

Contrabasweg 38
1312 LL , Almere

Tel. 06 54384191
info@go-kinderopvang.nl

Welkom bij BSO de Harlekijnen. Ik ben Mirjam Snijdelaar, locatieleider van BSO de Harlekijnen.

“Het mooiste dat je een kind kunt geven is een kans”.

De BSO is gevestigd in Montessorischool Muziekwijk. De BSO ligt naast het buurtcentrum de Bazuin en twee andere basisscholen.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot 12 jaar van Montessorischool Muziekwijk, KBS Crescendo en PCB de Lichtboei. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

De vestiging
Er is één BSO ruimte in school waar gezamenlijke en individuele activiteiten plaatsvinden. Er is een bouwhoek, een fantasie- / poppenhoek, een chill plek en er staat een grote tafel om aan te eten, te tekenen en een spelletje te doen. Verder maken we gebruik van de keuken, het speellokaal en het atelier van school. De kinderen kunnen spelen in de omheinde buitenspeelruimte met een klimtoestel, schaduwplekken en met toegang tot de schuur met buitenspeelgoed. Ook is er een openbare speelruimte met een voetbalkooitje, een groot klimrek en een grasveld met een klimboomstronk.

In de buurt
Op 100 meter afstand ligt het Muzenpark. Het park heeft een groot grasveld, een basketbalveld, een voetbalveld, een skatebaan en een kleine speeltuin. Op 20 minuten loopafstand ligt het Beatrixpark met een grote speeltuin en skatebaan.

Ouders kiezen voor ons vanwege

  • Grote kinderparticipatie: Kinderen worden echt betrokken bij het medebepalen van de activiteiten, welk soort fruit bestellen etc.
  • Supporter van Schoon: We leren kinderen om zorg te dragen voor hun omgeving (binnen en buiten)
  • We stimuleren kinderen om elkaar te helpen en elkaar aan te spreken. Op deze manier willen we eraan bijdragen dat kinderen hun eigen verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen!

Praktische informatie

Bekijk hier het meeste recente GGD rapport en LRK nummer.

Alle tarieven staan op de tarievenpagina, hier kun je ook de kinderopvangkosten berekenen.

Pedagogisch beleid en werkplan

Als ouder moet je erop kunnen vertrouwen dat je kind op een goede manier opgevangen wordt. De benadering en werkwijze van de medewerkers hebben wij daarom in een pedagogische visie en beleid vastgelegd. Duidelijkheid voor jou en voor ons. Bekijk hier het pedagogisch beleid en werkplan.

Bevestiging van inschrijving
Je kunt je bij GO! Kinderopvang inschrijven voor een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO), gastouderopvang (GOB) en de peuterspeelzaal (PSZ). Zodra je inschrijving binnen is, ontvang je van ons een bevestiging van uw inschrijving. Vanzelfsprekend staan onze medewerkers voor je klaar om aanvullende informatie te geven of om te helpen bij het invullen van de formulieren voor het regelen van de kinderopvang. Lees verder voor meer informatie.

Wij werken graag samen met andere organisaties. Een van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van je kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

BSO de Harlekijnen
BSO de Harlekijnen is op maandag, dinsdag en donderdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Bij BSO de Harlekijnen is ook verlengde opening tot 19.00 uur mogelijk.

In schoolvakanties vindt de opvang plaats bij BSO de Keyzerskroon.

Zoveel meer bij BSO de Harlekijnen

Warme maaltijd

BSO gym

Beleef de dag van je kind

Met Konnect beleef je de dag van je kind. Via een app op je smartphone of tablet ontvang je foto’s, zie je een persoonlijk schriftje van je kind met foto’s en verslagen en ontvang je actueel nieuws. Ook heb je digitaal inzicht in je plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Ouderbetrokkenheid

Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van je kind, maar ook als we je uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij je aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wil jij ook wel meedenken en praten over de opvang van je kind!

Vrijblijvend inschrijven
of meer weten?

Schrijf je kind vrijblijvend in, dan nemen we contact met je op en vertellen we je meteen meer over de mogelijkheid tot plaatsing. Ook nodigen we je uit voor een rondleiding, zodat je rustig kunt kennismaken en je daarna definitief kunt inschrijven.