Warande (Integraal Kindcentrum)

Daar word je groot

Haagwinde 2, 8245 HW Lelystad

T: 0320 255 995

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 07.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 07.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 07.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig bij KDV Warande? Dat kan vanaf 7.00 uur of aan het einde van de dag tot 18.30 uur.

Ligging
KDV Warande is onderdeel van Integraal Kindcentrum Warande, dat streeft naar één pedagogische en inhoudelijke lijn. Door een intensieve samenwerking tussen onderwijs en opvang ontwikkelen kinderen van 0 – 13 jaar zich optimaal binnen het IKC. De kinderen krijgen de mogelijkheid om hun talenten te ontplooien. Groepsruimtes zijn open en zo ingedeeld dat de kinderen de mogelijkheid krijgen antwoorden te vinden en kritisch na te denken, dit alles in een omgeving vol warmte en geborgenheid.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging hebben we verticale groepen voor kinderen van 0 -4 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind. Er is ook een buitenschoolse opvang in IKC Warande. Er vinden ook gezamenlijke activiteiten plaats waar jong en oud van elkaar leert of de oudere kinderen hun kennis doorgeven aan de kleintjes.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.