Villa Kakelbont

Daar word je groot

Botter 44-33, 8243 JE Lelystad

T: 0320 253 698

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 07.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 07.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 07.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

DSC00031

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u een mogelijkheid om opvang af te nemen tot 18.30 uur.

Ligging
KDV Villa Kakelbont ligt midden in de wijk de Botter en heel centraal in Lelystad. Dichtbij deze locatie vindt u het stadshart en het station. Villa Kakelbont heeft een aantrekkelijk eigen buitenterrein met allerlei speelmogelijkheden. Het terrein is helemaal omheind. De kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal eigen hoekje om veilig buiten te spelen. Bij het brengen en halen kunt u ook nog even snel een boodschap doen. Villa Kakelbont ligt naast een klein winkelcentrum met supermarkt en andere kleine winkeltjes.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging hebben we verticale groepen voor kinderen van 0 -4 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind. Er is ook een buitenschoolse opvang in Villa Kakelbont. Soms komen de kinderen van de buitenschoolse opvang even langs om met de jongsten te spelen. Heel gezellig!

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.