Mozaïek (Kindcentrum)

Daar word je groot

Kempenaar 21-06, 8231 GD Lelystad

T: 0320 320 014

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 07.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 07.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 07.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

Mozaiek

 

 

 

 

Verlengde opening
Aan het begin en aan het einde van de dag heeft u de mogelijkheid om verlengde opvang af te nemen. In de ochtend vanaf 7.00 uur en aan het einde van de dag tot 18.30 uur.

Ligging
KDV het Mozaïek ligt in de wijk de Kempenaar. Het is onderdeel van sterrenschool KC het Mozaïek. Binnen de sterrenschool gaan onderwijs en opvang een nauwe samenwerking aan volgens het “sterrenschoolconcept”. Daarbij wordt er veel aandacht gegeven aan zelfbewustzijnsontwikkeling. Kinderen van 0 tot 12 jaar leren in één klimaat, er is nadruk op rekenen, taal en lezen, er is binding met de buurt en maatwerk voor ieder kind. Ieder kind maakt een individuele leerreis, dat betekent dat het aanbod wordt afgestemd op het kind in plaats van andersom. Bekijk hieronder de film van het Mozaïek.

Vestiging
De activiteiten binnen opvang en onderwijs zijn op elkaar afgestemd, ook de buurt wordt hierin meegenomen. Zo worden elk jaar de bewoners van de Hanzeborg uitgenodigd om samen met onze kinderen pannenkoeken te eten.

Het KC ligt aan een uitnodigend grasveld waar vooral in de zomermaanden uitdagende activiteiten worden aangeboden. We bezoeken regelmatig de omringende speeltuinen en de kinderboerderij.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Bij KDV het Mozaïek hebben we verticale groepen voor kinderen van 0 -4 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind. Er is ook opvang voor schoolgaande kinderen bij de buitenschoolse opvang.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar


Beschikbare plaatsen

Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.