Meesterwerk

Daar word je groot

El Grecostraat 171, 1328 ST Almere Tussen de Vaarten

T: 036 200 2010

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.30 uur - 18.30 uur
Dinsdag 7.30 uur - 18.30 uur
Woensdag 7.30 uur - 18.30 uur
Donderdag 7.30 uur - 18.30 uur
Vrijdag 7.30 uur - 18.30 uur

Omschrijving

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u de mogelijkheid om opvang af te nemen tot 19.00 uur.

Ligging
KDV het Meesterwerk ligt in de wijk Tussen de Vaarten in Almere Stad en is gevestigd in Brede School Het Meesterwerk, op ongeveer 15 minuten fietsen van de nieuwe wijk Nobelhorst.

Vestiging
Het KDV heeft een ruim opgezette groep met verschillende speelhoeken en een groot speelhuis. In het schoolgebouw is een uitgebreide bibliotheek waar ieder kind gebruik van mag maken. Ook is er een dierenpatio met een konijn, cavia’s en kippen. De kinderen mogen ze af en toe eten geven en met de dieren knuffelen. Het KDV en de PSZ grenzen aan dezelfde buitenspeelruimte die volledig afgesloten is.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes
Op deze vestiging hebben we een verticale groep voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind. Op woensdag voegt de KDV groep samen met de BSO groep. Naast het kinderdagverblijf is er ook opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar bij BSO het Meesterwerk en voor kinderen van 2,5 – 4 jaar bij PSZ het Meesterwerk.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.