Heldenrijk

Daar word je groot

Catootjepad 3, 1336 JG Almere Buiten

T: 036 200 2011

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.30 uur - 18.30 uur
Dinsdag 7.30 uur - 18.30 uur
Woensdag 7.30 uur - 18.30 uur
Donderdag 7.30 uur - 18.30 uur
Vrijdag 7.30 uur - 18.30 uur

Omschrijving

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u de mogelijkheid om opvang af te nemen tot 19.00 uur.

Ligging
KDV het Heldenrijk ligt in de Stripheldenbuurt in Almere Buiten, op 5 minuten afstand van de A6.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes
Op deze vestiging hebben we een verticale groep voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind. Naast het kinderdagverblijf is er ook opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar bij BSO het Heldenrijk.

De vestiging
KDV het Heldenrijk beschikt over vier groepsruimtes met veel ramen en lichtinval. Er is een atelier, een theater, een bouw- en constructieruimte en voor de allerkleinsten een snoezelruimte. De vestiging is ingericht met natuurlijke materialen en kleuren. Buiten op de patio kunnen de kinderen spelen in de zandbak en gebruik maken van de picknicktafels. De patio heeft ook een natuurlijke uitstraling met boomstammen en groen. Op het schoolplein staan verschillende speeltoestellen om in te klimmen, koppeltje te duiken en vanaf te glijden. Ook is er een zandbak, een voetbalkooi en een basketbalveld.

 

In de buurt
We maken regelmatig gebruik van de gym- / speelzaal van basisschool Het Avontuur. In de buurt van het KDV ligt de Natuurboulevard in het hart van het Kotterbos.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.