Landhuis – Landerijen

Daar word je groot

Bouvigne 13-15, 8226 TJ Lelystad

T: 0320 320 137

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 07.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 07.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

P1030101Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u een mogelijkheid om opvang af te nemen tot 18.30.

Ligging
KDV de Landerijen is genoemd naar de mooie wijk de Landerijen. Het ligt naast alle schoolvoorzieningen.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging hebben we verticale groepen voor kinderen van 0 -4 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Vestiging
Op de benedenverdieping zijn twee groepen KDV. Op de eerste verdieping worden ook schoolgaande kinderen opgevangen. Op een knus en afgesloten speelterrein kunnen de kleintjes heerlijk genieten van het buiten zijn. Verder zijn er ook andere speelgelegenheden in de omgeving waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen. Direct aan de zijkant van het pand is er parkeergelegenheid.

Samen met de 3+ groep, PSZ, BSO en de basisscholen die in de naastgelegen locatie de Borg gehuisvest zijn, worden activiteiten georganiseerd. Wekelijks wordt er aan de peuters van het KDV peutergym gegeven, hierbij staan stimulering van de motoriek en natuurlijk plezier maken centraal.

Als een kind bijna 3 jaar is, wordt met de ouders besproken of het kind klaar is voor de 3+ groep. Deze groep bereidt de kinderen spelenderwijs voor op de basisschool.

Op woensdag voegen de kinderen samen op KDV Ziezo.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

Samen met de pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige, uitdagende, stimulerende en vooral gezellige groep waarin de kinderen een leuke dag hebben waarbij ze zich al spelend verder kunnen ontwikkelen en ontplooien. Daar waar nodig bieden we ze iets extra's om ze verder te helpen. Het plezier van het kind staat voorop! Daarnaast is het belangrijk om met de ouders in gesprek te blijven, wat kunnen we van elkaar verwachten en betekenen ten behoeve van het kind.

Kirsten Wagenaar Teamleider