Kleurfontein (Kindcentrum)

Daar word je groot

Voorhof 4, 8212 CA Lelystad

T: 0320 310 103

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 07.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 07.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 07.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 07.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 07.30 uur - 18.00 uur

Omschrijving

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u een mogelijkheid om opvang af te nemen tot 18.30.

Ligging
KDV de Kleurfontein is onderdeel van Kindercentrum de Kleurfontein. Het is gevestigd in hetzelfde gebouw als school de Regenboog in de wijk Voorhof. Rondom het gebouw is er veel groen en er is een groot grasveld voor de deur om leuke activiteiten te doen. Voor de jonge kinderen is er een uitdagend ingericht en afgesloten speelterrein voor de deur. Binnen het kindercentrum is er opvang voor kinderen van 0  tot en met 12 jaar bij kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal. KDV de Kleurfontein heeft horizontale groepen van 0 tot 4 jaar.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.