Keyzerskroon

Daar word je groot

Randstad 22-67, 1316 BT Almere Stad

T: 036 200 2005

E: info@go-kinderopvang.nl

Openingstijden

Maandag 7.30 uur - 18.30 uur
Dinsdag 7.30 uur - 18.30 uur
Woensdag 7.30 uur - 18.30 uur
Donderdag 7.30 uur - 18.30 uur
Vrijdag 7.30 uur - 18.30 uur

Omschrijving

Verlengde opening
Later opvang nodig? Aan het einde van de dag heeft u de mogelijkheid om opvang af te nemen tot 19.00 uur.

Ligging
KDV de Keyzerskroon ligt in de wijk Randstad in Almere Stad, op loopafstand van het station.

Montessori de Keyzerskroon opvang van 0 tot 12 jaar
Montessori is erop gericht kinderen zelf de wereld te laten ontdekken en uitdagingen aan te gaan. Wij motiveren kinderen om zichzelf te ontwikkelen.

Voor de dagopvang is er een speciale groepsopbouw om zoveel mogelijk een natuurlijke gezinssituatie te creëren. Tijdens de dag ontmoeten kinderen van verschillende leeftijden elkaar. De kinderen ervaren zichzelf steeds in een andere verhouding tot andere kinderen en ontwikkelen een gevoel voor verschillende posities binnen het kinderdagverblijf. Van de jongste naar  middelste en uiteindelijk de oudste. Naast kinderdagopvang is er ook opvang voor kinderen van 4 – 12 jaar bij BSO de Keyzerskroon.

De vestiging
De vestiging is ruim en bestaat uit twee verdiepingen. Er is een grote buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen en we gaan regelmatig naar het park in de buurt met veel groen.

In de buurt
We maken gebruik van het schoolplein van Montessori Stad, hier is veel speelruimte.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.