GO! have FUN

Yes! Het is zover. Vanaf deze zomer starten onze GO! have FUN activiteiten in de buurt van Nobelhorst in Almere. Álle kinderen van 4 jaar tot en met einde basisschoolleeftijd kunnen meedoen. Oók als je niet in Nobelhorst woont!

Bewust en onbewust zijn we elke dag bezig met duurzaamheid. Op onze locaties gebruiken we led verlichting, maken we gebruik van dubbel glas en zorgen we voor isolatie van muren en daken. We brengen planten, struiken en bomen naar de tuinen. We maken uitstapjes naar de natuur om ons heen en hebben al jaren een vakantieprogramma voor de  9+ kinderen op het scouting terrein.

Alle GO! have FUN activiteiten vinden buiten plaats en hebben iets met natuur of duurzaamheid te maken. We maken kinderen hiermee niet alleen bewust van het onderwerp en stimuleren hun ontwikkeling,  maar nemen ze ook mee de natuur in om vooral plezier te hebben!

Als u twee activiteiten afneemt op één dag (ochtend en middag) dan is een lunch voor uw kind inbegrepen. Ook bij de activiteit op vrijdag 27 juli Natuurwijs en maandag 30 juli I’m Robinson verzorgen wij een lunch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brengen en halen
U brengt en haalt uw kind(eren) voor álle activiteiten bij het meetingpoint GO! have Fun naast het pannenkoekenhuis in Nobelhorst. Het adres van het pannenkoekenhuis is:

Enrico Fermistraat 30
1341 CB Almere

Wij gaan met de kinderen naar de locatie van de activiteit in de buurt van het pannenkoekhuis, in het bos of bij de Kemphaan. Na de activiteit komen we weer terug bij het meetingpoint waar u uw kind weer op kunt halen.

Aanmelden
Wees er op tijd bij! Voor alle activiteiten is er een maximaal aantal plaatsen. Aanmelden kan hier.

Uw aanmelding is niet definitief een bevestiging. U ontvangt een bevestiging via mail als uw aanmelding definitief is. Als er meer aanmeldingen dan het aantal beschikbare plaatsen zijn, dan laten we dat ook zo snel mogelijk aan u weten.

Als uw aanmelding definitief is ontvangt u na de bevestiging ook een factuur per mail.

Kunt u op het inschrijfformulier de activiteit van uw keuze niet meer selecteren? Helaas, dan is er bij deze activiteit geen plek meer.

Bijzonderheden
Voor het kanovaren is een zwemdiploma verplicht.

Alle activiteiten vinden buiten in de natuur plaats. Geef uw kind bij voorkeur kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Zo kunnen we optimaal genieten midden in de natuur. Vies worden mag!

Activiteiten

 

Aanmelden GO! have FUN zomeractiviteiten

  • GO! Kinderopvang gaat zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.