GO! have FUN

In de meivakantie organiseren we weer GO! have FUN activiteiten in de buurt van Nobelhorst. Alle kinderen van 4 jaar tot en met einde basisschoolleeftijd kunnen meedoen. Oók als je niet in Nobelhorst woont!

Bewust en onbewust zijn we elke dag bezig met duurzaamheid. Op onze locaties gebruiken we led verlichting, maken we gebruik van dubbel glas en zorgen we voor isolatie van muren en daken. We brengen planten, struiken en bomen naar de tuinen. We maken uitstapjes naar de natuur om ons heen en hebben al jaren een vakantieprogramma voor de  9+ kinderen op het scouting terrein.

Alle GO! have FUN activiteiten vinden buiten plaats en hebben iets met natuur of duurzaamheid te maken. We maken kinderen hiermee niet alleen bewust van het onderwerp en stimuleren hun ontwikkeling,  maar nemen ze ook mee de natuur in om vooral plezier te hebben!

In samenwerking met De Kemphaan en pannenkoekenhuis Smullen en Spelen hebben we verschillende activiteiten, zoals een bootcamp, foto speurtocht, broodjes bakken en knutselactiviteiten! Ook zo benieuwd naar alle activiteiten? Kijk dan snel in het activiteitenprogramma! Lees ook goed de praktische informatie door over het meetingpoint, halen, brengen en andere zaken.

Brengen en halen
Bij elke activiteit staat vermeld waar het plaatsvindt. U brengt en haalt uw kind(eren) op deze locatie. U kunt uw kind 15 minuten voor start van de activiteit brengen en tot maximaal 15 minuten na einde van de activiteit weer ophalen.

Meetingpoint GO! have FUN
Naast het pannenkoekenhuis Smullen en Spelen in Nobelhorst
Enrico Fermistraat 30

1341 CB Almere

De Kemphaan
Kemphaanlaan 4 Almere

Aanmelden
Wees er op tijd bij! Voor alle activiteiten is er een maximaal aantal plaatsen. Aanmelden kan hier.

Uw aanmelding is niet definitief een bevestiging. U ontvangt een bevestiging via mail als uw aanmelding definitief is. Als er meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen zijn, dan laten we dat ook zo snel mogelijk aan u weten.

Als uw aanmelding definitief is ontvangt u na de bevestiging ook een factuur per mail.

Kunt u op het inschrijfformulier de activiteit van uw keuze niet meer selecteren? Helaas, dan is er bij deze activiteit geen plek meer.

Bijzonderheden
Alle activiteiten vinden buiten in de natuur plaats. Geef uw kind bij voorkeur kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Zo kunnen we optimaal genieten midden in de natuur. Vies worden mag!

Activiteiten