GO! have FUN

GO! have FUN activiteiten in de vakantie! De activiteiten zijn in de buurt van Nobelhorst. Alle kinderen van 4 jaar tot en met einde basisschoolleeftijd kunnen meedoen. Oók als je niet in Nobelhorst woont!

Bewust en onbewust zijn we elke dag bezig met duurzaamheid. Op onze locaties gebruiken we led verlichting, maken we gebruik van dubbel glas en zorgen we voor isolatie van muren en daken. We brengen planten, struiken en bomen naar de tuinen. We maken uitstapjes naar de natuur om ons heen en hebben al jaren een vakantieprogramma voor de  9+ kinderen op het scouting terrein.

Alle GO! have FUN activiteiten vinden buiten plaats en hebben iets met natuur of duurzaamheid te maken. We maken kinderen hiermee niet alleen bewust van het onderwerp en stimuleren hun ontwikkeling,  maar nemen ze ook mee de natuur in om vooral plezier te hebben!

In samenwerking met De Kemphaan en pannenkoekenhuis Smullen en Spelen organiseren we verschillende activiteiten. Benieuwd? Als er nieuwe activiteiten zijn, worden ze hier vermeld.