Zuiderzee (Kindcentrum)

Daar word je groot

Middelgronden 17, 8223 ZL Lelystad

T: 0320 320 013

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO Zuiderzee is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties is er de hele dag opvang.

Ligging
In de Zuiderzeewijk ligt de gloednieuwe Multifunctionele Accommodatie (MFA) Zuiderzee. MFA Zuiderzee bestaat uit twee gebouwen. Eén van de gebouwen is een buurtontmoetingsplaats met onder andere het wijkcentrum en een sporthal. Het andere gebouw is Kindcentrum Zuiderzee met onze kinderopvang en de basisscholen Ichthus en de Vuurtoren. Naast opvang bij BSO Zuiderzee is er ook een kinderdagverblijf en opvang bij de peuterspeelzaal. Het is een mooi en ruim gebouw met veel licht in de groepsruimtes. Rondom het gebouw is er voldoende speelgelegenheid. Parkeren kan voor de deur. Op steenworp afstand ligt het overdekte winkelcentrum het Lelycentre.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van de scholen Ichthus en de Vuurtoren, maar ook van de andere school in de wijk, Laetare. De kinderen worden lopend opgehaald van school. Kinderen van de school Timotheus komen met de taxi naar BSO Zuiderzee. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.