Kukeluusjes

Daar word je groot

Bingerden 41,8219 ATLelystad

T:0320 320 132

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO Kukeluusjes is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO Kukeluusjes? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan uw kind bij ons ontbijten.

Ligging
BSO Kukeluusjes is gevestigd in school Meander – Oost in de wijk de Landerijen, direct aan de doorgaande weg richting Dronten. Kinderen van Meander – Oost gaan naar BSO Kukeluusjes.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Vestiging
Er zijn voldoende ruimtes waar kinderen zich na een lange schooldag terug kunnen trekken om even te relaxen of om te spelen met vrienden. Voor de sportieve kinderen is er een inpandige gymzaal waar gesport kan worden onder begeleiding van een pedagogisch medewerker. Uniek bij BSO Kukeluusjes is de muziekruimte waar kinderen liedjes leren spelen. Hier staan gitaren en een drumstel. Kinderen mogen ook een eigen instrument meenemen.

BSO Kukeluusjes ligt aan de buitenrand van Lelystad, dat biedt de mogelijkheid om regelmatig met de kinderen naar het bos te gaan voor leuke en spannende activiteiten. Op het ruime buitenspeelterrein kunnen de kinderen lekker buiten spelen, chillen en sporten.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.