Roversnest – Ottertjes

Daar word je groot

Kennemerland 15, 8245 ER Lelystad

T: 0320 320338

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO het Roversnest is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO het Roversnest? Ook voorschoolse opvang op vanaf 7.00 uur is mogelijk. Als het nodig is kan uw kind bij ons ontbijten.

Ligging
BSO het Roversnest is gevestigd in basisschool de Tjotter in de Landstrekenwijk aan de Kennemerland. Kinderen van de scholen de Tjotter en de Schakel (locatie Kennemerland) gaan naar BSO het Roversnest. School de Schakel zit in hetzelfde gebouw.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Vestiging
BSO het Roversnest heeft 3 groepen naast elkaar. Het activiteitenaanbod is groot en de kinderen kunnen kiezen uit alle activiteiten die per groep worden aangeboden. De activiteiten worden aangepast aan het niveau van het kind.

Op maandag en donderdag worden er sportieve activiteiten aangeboden in de grote gymzaal en dagelijks worden er bewegingsactiviteiten gedaan in de speelzaal.

BSO het Roversnest maakt gebruik van de twee verschillende schoolpleinen, die beide andere uitdagingen bieden. Zo is het schoolplein van de Schakel geschikt om te fietsen en om te spelen in de zandbak. Op het schoolplein van de Tjotter staan klim- en freerunning toestellen die leuk zijn voor de bovenbouw kinderen. Daarnaast spelen de kinderen regelmatig op de heuvels.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.

 

Kinderen zijn het meest kostbare "bezit" van een ouder. Wanneer een ouder deze zorg aan ons toevertrouwd is het van belang dat een ouder zich prettig op de locatie voelt. Openheid, flexibiliteit, laagdrempeligheid en meedenken met ouders zijn mijn kernwoorden. Wat voor mij voorop staat, is het welbevinden van ieder kind met zijn/haar eigen behoeftes. Kinderen die naar huis gaan met mooie, leuke en leerzame ervaringen en later fijne herinneringen hebben aan de opvang, dat is waar het allemaal om gaat en waar ik voor sta.

Iris Appelmelk Locatieleider