Herman Bekius

Daar word je groot

Zuigerplasdreef 202, 8223 EX Lelystad

T: 06 41572347

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO Herman Bekius is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend bij de schooltijden geopend van 14.00 tot 15.00 uur. Dit in verband met het continurooster bij de Dokter Herman Bekius school.

Ligging
BSO Herman Bekius is gevestigd in het schoolgebouw Herman Bekius, Zuigerplasdreef 202 in Lelystad. De kinderen worden vanaf 15.00 uur vervoerd naar hun gebruikelijke BSO.

Activiteiten
De kinderen die gebruik maken van BSO Herman Bekius kunnen na schooltijd een activiteit kiezen die geschikt is voor de aanwezige tijdsduur. Tevens is er gelegenheid om wat te eten en drinken.

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Wij streven ernaar een actief ouderpanel te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Elke dag, vijf dagen per de week, tweeënvijftig weken per jaar dezelfde kwaliteit kinderopvang vind ik belangrijk. Een plek waar kinderen met veel plezier naar toe gaan, samen kunnen spelen, knutselen, bewegen, buiten spelen en verzorgd worden.

Henriëtte Brouwer Locatieleider