Zevensprong – Kiekeboe

Daar word je groot

Griend 33-01, 8225 SX Lelystad

T: 0320 320 307

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO de Zevensprong is elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Op schoolvrije dagen en in schoolvakanties  is er de hele dag opvang.

Voorschoolse opvang
Al eerder opvang nodig bij BSO de Zevensprong? Ook voorschoolse opvang vanaf 7.00 uur is mogelijk. De voorschoolse opvang voor kinderen van ’t Schrijverke vindt plaats bij VSO de Sloep. Als het nodig is kan uw kind bij ons ontbijten.

Ligging
BSO de Zevensprong is gevestigd in buurtvoorziening de Brink, waar ook basisschool de Brink is gevestigd. Naast opvang en onderwijs vind je hier ook het buurtcentrum, Welzijn en worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kinderen van de scholen de Brink, ’t Schrijverke en de Wildzang komen naar BSO de Zevensprong.

Samen spelen met leeftijdgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Het aanbod aan activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

1-konnect-maakt-zichtbaar

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal. Maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.