Keyzerskroon

Daar word je groot

Randstad 22-67, 1316 BT Almere Stad

T: 036 200 2006

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO de Keyzerskroon is elke werkdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30 uur.

Verlengde opening
Eerder of later opvang nodig? Dat kan vanaf 7.00 uur. Ook aan het einde van de dag heeft u de mogelijkheid om opvang af te nemen tot 19.00 uur.

Ligging
BSO de Keyzerskroon ligt in de wijk Randstad in Almere Stad, op loopafstand van het station.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot en met 12 jaar van de scholen Montessori Stad, De Argonaut en SBO De Watertuin. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of het oudere kind. Naast de buitenschoolse opvang is er ook opvang voor peuters vanaf 2 jaar bij KDV de Keyzerskroon.

De vestiging
De vestiging is ruim en bestaat uit twee verdiepingen. Er is een grote buitenruimte waar de kinderen kunnen spelen en we gaan regelmatig naar het park in de buurt met veel groen.

Activiteiten
We zorgen voor een afwisseling van activiteiten. Binnen spelen we theater- en toneelstukjes, doen we handvaardigheid activiteiten, maken we muziek en vinden de kinderen kook- en bakactiviteiten leuk! Maar lekker buiten spelen in het bos en samen sportactiviteiten doen vinden we ook heel erg fijn.

De omgeving is van grote invloed op de ontwikkeling van een kind. De bestaande omgeving willen wij verbreden door aandacht te schenken aan culturele aspecten. Zo staan er ook uitstapjes naar musea, bibliotheek en andere culturele gelegenheden op het programma.

Intensieve samenwerking onderwijs
We werken graag samen met onderwijs. De Keyzerskroon heeft een intensieve samenwerking met de Montessorischool Randstad die vlakbij onze vestiging ligt.

Leerkrachten van school draaien mee bij de peuteropvang, bij de afsluiting van gezamenlijke thema’s ondersteunen onze pedagogisch medewerkers op school, we vieren gezamenlijk activiteiten, zoals de avondvierdaagse, Sinterklaas en Kerst en nog veel meer!

Samen met onderwijs zorgen we voor een doorgaande leerlijn van 0 tot 12 jaar voor uw kind.

In de buurt
We maken gebruik van het schoolplein van Montessori Stad, hier is veel speelruimte. Ook gaan we regelmatig naar Jeugdland.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs, maar ook met andere organisaties in de wijk doen wij dingen samen.