Harlekijnen

Daar word je groot

Contrabasweg 38, 1312 LL Almere Muziekwijk

T: 06 54384191

E: info@go-kinderopvang.nl

Omschrijving

BSO de Harlekijnen is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aansluitend bij de schooltijden geopend tot 18.30. Bij BSO de Harlekijnen is ook verlengde opening tot 19.00 uur mogelijk. In schoolvakanties vindt de opvang plaats bij BSO de Keyzerskroon.

Ligging
BSO de Harlekijnen ligt in de Muziekwijk in Almere, op 7 minuten afstand van de A6 en Station Muziekwijk. De BSO is gevestigd in Montessorischool Muziekwijk. De BSO ligt naast het buurtcentrum de Bazuin en twee andere basisscholen.

Samen spelen met leeftijdsgenootjes
Op deze vestiging komen kinderen van 4 tot 12 jaar van Montessorischool Muziekwijk, KBS Crescendo en PCB de Lichtboei. Het aanbod van activiteiten is afgestemd op de leeftijd van het jonge of oudere kind.

De vestiging
Er is één BSO ruimte in school waar gezamenlijke en individuele activiteiten plaatsvinden. Er is een bouwhoek, een fantasie- / poppenhoek, een chill plek en er staat een grote tafel om aan te eten, te tekenen en een spelletje te doen. Verder maken we gebruik van de keuken, het speellokaal en het atelier van school. De kinderen kunnen spelen in de omheinde buitenspeelruimte met een klimtoestel, schaduwplekken en met toegang tot de schuur met buitenspeelgoed. Ook is er een openbare speelruimte met een voetbalkooitje, een groot klimrek en een grasveld met een klimboomstronk.

 

In de buurt
Op 100 meter afstand ligt het Muzenpark. Het park heeft een groot grasveld, een basketbalveld, een voetbalveld, een skatebaan en een kleine speeltuin. Op 20 minuten loopafstand ligt het Beatrixpark met een grote speeltuin en skatebaan.

Rondleiding aanvragen

Ouderbetrokkenheid
Wij vinden het belangrijk om ouders te betrekken bij de opvang. Dit doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld tijdens het halen en brengen van uw kind, maar ook als we u uitnodigen voor een informatievond of een oudergesprek. Soms vragen wij u aanwezig te zijn bij de afsluiting van een activiteit. Wij streven ernaar om op elke vestiging een actieve oudercommissie te hebben. Misschien wilt u ook wel meedenken en praten over de opvang van uw kind!

Beleef de dag van uw kind!
Met Konnect kunt u de dag van uw kind beleven. Via een app op uw smartphone of tablet ontvangt u foto’s, ziet u een persoonlijk schriftje van uw kind met foto’s en verslagen en ontvangt u actueel nieuws. Ook heeft u digitaal inzicht in uw plaatsingen, gegevens, facturen en jaaropgaven.

Beschikbare plaatsen
Voor de plaatsingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze medewerkers van het klant contact centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900. Zij kunnen aan de hand van uw wensen de mogelijkheden met u doornemen.

Uw kind aanmelden
U kunt uw kind hieronder vrijblijvend aanmelden. Na ontvangst van uw aanmelding nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op om uw specifieke wensen door te nemen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0320 – 294 900. Wij staan u graag te woord!

Uw kind aanmelden

Samenwerkingspartners
Wij werken graag samen met andere organisaties. Eén van de belangrijkste samenwerkingspartners is het onderwijs. De groei en ontwikkeling van uw kind staan hierbij centraal.